Over Artevia


Artevia. Het sierbetonmerk van de groep LafargeHolcim.

Het betongamma Artevia is een gamma sierbeton dat geschikt is voor al uw projecten! Dit gamma werd ontworpen om eigenaars, architecten, ontwerpers en vaklui te helpen om ruimtes te creëren die tegelijkertijd functioneel en elegant zijn. Artevia is een gamma decoratief beton dat werd ontwikkeld om uw binnen- en buitenruimtes in de kijker te zetten en dat erkend wordt voor zijn resistentie, zijn duurzaamheid en zijn onderhoudsgemak.

Ontdek nu al alle mogelijkheden met ons gamma gedeactiveerd beton, Granuroc. Binnenkort zullen andere siergamma’s beschikbaar zijn.

Granuroc

Granuroc is beton bestemd om ‘gedeactiveerd’ te worden aan het oppervlak (uitgewassen onder hoge druk) voor de realisatie van decoratieve oppervlakken. Granuroc wordt doorgaans geproduceerd met kleurstoffen in de massa en gekleurde granulaten. Dankzij de combinatie hiervan kan een brede waaier van kleuren en texturen gerealiseerd worden om de verbeelding de vrije loop te laten.

Granuroc is de ideale oplossing om paden, wegen en leefruimtes, zowel binnen als buiten, een hedendaagse en klassieke stijl te geven.

Meer informatie

Niceroc

Niceroc is de naam van een familie betonmengsels ontwikkeld voor de realisatie van werken in esthetisch zichtbeton. Glad of gestructureerd grijs beton is een modern alternatief voor traditionele materialen. Dit kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De natuurlijke tinten en eindeloze mogelijkheden qua afmetingen en texturen geven het Niceroc-beton een eigentijds architecturaal karakter. Niceroc kan ook verkregen worden in kleur... Laat uw creativiteit de vrije loop!

Binnenkort beschikbaar

Het proces


Bent u op zoek naar inrichtingsideeën? Binnenkort zult u enkele werven kunnen bezoeken en onze selectie producten kunnen overlopen die beschikbaar zijn in uw regio. Eens u uw keuze hebt gemaakt, verstuurt u gewoon uw aanvraag. Een medewerker neemt dan contact op met u.

1. Uw ideeën

Geef uw creativiteit een duwtje in de rug door enkele gerealiseerde projecten te bekijken (binnenkort beschikbaar), gaande van de meest klassieke paden en landschapsinrichtingen tot de meest indrukwekkende binnen- en buitenruimtes.

2. Uw keuze

Raadpleeg ons gamma producten en granulaatmengelingen om de elementen te vinden die overeenstemmen met uw eigen inrichtingsideeën.

3. Uw tevredenheid

Raadpleeg ons gamma producten en granulaatmengelingen om de elementen te vinden die overeenstemmen met uw eigen inrichtingsideeën.