Toepassingen van Granuroc

Rond zwembaden

Het Granuroc-beton biedt meer bepaald het grote voordeel dat het antislip is. Dankzij de sierafwerking kan men er gemakkelijk op lopen, zelfs als men uit het zwembad komt.

Paden

Voor het pad dat naar uw woning leidt, zou het gevoel dat u nastreeft zich kunnen vertalen in: ‘Ik kom thuis’, ‘Dit is mijn domein’ of ‘Deze plek is uniek’. Samen met de tuin en het gedeelte dat voor de woning ligt, geeft het pad de eerste indruk van uw huis, die vaak definitief is. Met Granuroc onder uw voeten hebt u al aan de poort - en niet aan de voordeur - zin om uw schoenen uit te trekken!

Wegen

Om uw woning een spectaculair en natuurlijk uitzicht te geven, kunt u het Granuroc-sierbeton ook gebruiken voor de zijkanten en de wegen die leiden naar uw ontspanningsruimte buiten uw huis.

Ontspanningsruimtes buiten

Het Granuroc-sierbeton is ideaal voor uw ontspanningsruimtes buiten uw huis. Denk maar aan openluchtzones waar een antislip oppervlak wenselijk is.

Voordelen van Granuroc

Dit is een antislip afwerking die resistent is en weinig onderhoud vergt. Perfect voor gebruik buiten voor paden, wegen en andere buitenruimtes. Deze afwerking, die werd ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden en om gebruikt te worden in zones met druk verkeer, zal jarenlang een natuurlijke schoonheid garanderen.

Er zijn tal van gebruiksmogelijkheden voor Granuroc, dat trouwens talloze voordelen biedt. Het Granuroc-gamma bezorgt eender welke leefruimte een schitterende stijl en textuur, dankzij de kleuren en de natuurlijke vormen van de Belgische steen. Dankzij zijn resistentie is Granuroc het ideale materiaal voor de buitenruimtes van uw woning, met tal van opties wat het gebruik ervan betreft. Veel van onze klanten hebben Granuroc gebruikt rond hun zwembad. De ruwe textuur van de steen creëert niet alleen een mooi visueel aspect, maar maakt de betrokken zone ook antislip. Zo is een terras in Granuroc tegelijkertijd verleidelijk en praktisch omwille van het antislipeffect. Granuroc kan gebruikt worden voor paden, wegen, tuinen of andere toepassingen.

Als u voor de buitenkant van uw woning een materiaal wilt gebruiken dat geen gewoon beton is, dan is het Granuroc-gamma precies wat u nodig hebt, want dit biedt naast esthetische garanties ook een reeks voordelen op praktisch vlak. Aarzel niet om ons vandaag nog te contacteren voor andere mogelijke toepassingen of om te weten of Granuroc geschikt is voor uw projectidee.